1/23/2014

Teszt - Ebay pirosító paletta

Amikor először rátaláltam az ebayen azonnal tudtam ,hogy nekem ez kell ,mert sajnos menthetetlen pirosító mániában szenvedek, és a munkámból kifolyólag bűntudat nélkül halmozhatok föl termékeket ,mert nem kell attól tartanom ,hogy például valamelyik színt nem fogom használni mert mondjuk nekem nem áll jól.
A sminkes táskám tartalmának gyarapodása azt is jelenti ,hogy a súlya is növekszik és hiába mondogatom ,hogy na majd megerősödik a karom mégis csak törekszem hogy minél kisebb helyen elférjenek a termékek.
Szóval 10 pirosító egy könnyű palettában? Naná ,hogy pont nekem való.

Amikor először kinyitottam percekig csak nézegettem ,sokkal jobban szeretem a ilyen minimál letisztult csomagolást mint a csilli-villit.

Tíz gyönyörű árnyalatot kapunk ,ebből három a teljesen matt szín a többi csillámos.


A matt színek ,mint általában eléggé poroznak amit pazarlásnak éreznék, de ebben az árkategóriában elfogadható. A csillámosak pedig picit krémesebb hatásúak, valamiért ez mindig így van ,ha valaki tudja ennek a kémiai okát írja meg mindenképp!
A pigmentáltságra pedig nem lehet panasz.
Ha bele akarnék kötni és csak ezt az egy palettát használhatnám ,mindenképp kellene bele egy barnás bronzosító árnyalat. Cserébe viszont kapunk két nagyon szép highlighter színt.










Összességében teljesen megérte nekem,sokkal jobb mint amire számítottam.
Én innen rendeltem , kb 3 hét alatt ideért és szuper biztonságosan be volt csomagolva.
Elég univerzális színek és ha valaki azon aggódna ,hogy az élete végéig nem fogyna el , azt kell mondjam nem kapunk azért akkora mennyiséget.

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek a színe tényleg *.*

    VálaszTörlés
  2. Ezek után már nem fogok vacilálni többet és engedek a csábításnak :) Köszönöm a tesztet/véleményt! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon hasznos bejegyzés! Én is ezzel szemezek már egy ideje, sikerült meggyőznöd! :)

    VálaszTörlés