5/13/2013

Real Techniques Ecsetek

Fél éve már ,hogy gyakorlatilag naponta nézegetem ezeket a gyönyörűségeket különböző blogokon és webshopokban. Nagyon érett a dolgok ,de visszatartott ,hogy az oldalon ahol a legkedvezőbben találtam rájuk nem lehet paypal-al fizetni.
Viszont amikor két héttel ezelőtt megláttam Viki blogján ,hogy akció (20%) van az Iherb.com-on Real Techniques ecsetekre nem tudtam tovább várni. Volt időm kigondolni miket rendeljek ,elsőre a Core Collection és a Blush Brush landolt a kosaramban. Tehát május 1-én sikerült megrendeli , hajnalban már várt az e-mail ,hogy postára adták. Nem maradt más mint várni várni várni.. Ami hétvégékkel együtt 12 napig tartott.




Most pedig következzen a ropogósan friss első benyomás:
- Meglepetésként ért ,hogy milyen kicsik..vagyis ahhoz képest amire a képek és videók alapján számítottam, de sebaj így is felhőtlen a boldogságom.
- Első tapizás: Igen nagyon puhák , DE érezni rajtuk ,hogy szintetikus. Tehát mindenféle állatpopsihoz való hasonlítást kicsit túlzásnak tartom.
- Az Iherb.com-ról rendeltem őket a legolcsóbb 4$-os szállítással, első rendeléskor 10$ kedvezmény jár ha beírod a kuponkódot. (az enyém:  DCG334


Most pedig egyelőre beszéljenek a képek helyettem ,én pedig tesztelgetem őket egy darabig.








Ja és a kis apró ajándék amivel engem meg lehet venni a cuki Iherb-es toll. :)

2 megjegyzés:

  1. Ó, remélem, szeretni fogod őket! Nekem amúgy anno bionyalóka járt ajándékba. :-) Nálam megnézheted a méret-összehasonlítós bejegyzéseket, tollal szemléltetve:

    http://djkatybeauty.blogspot.hu/2013/04/real-tecnhiques-expert-face-brush-es.html#uds-search-results

    VálaszTörlés
  2. Ajjh, még mindig nagyon cukik! :)
    Azzal a tollal engem is megvettek :D

    VálaszTörlés