6/18/2014

TESZT - Catrice Liquid Metal Mono


Ritkán veszek drogériás szemfestékeket, egyrészt mert másokat sminkelek és fontos,hogy profi termékeket használjak, másrészt a monokat sem kedvelem túlzottan, mert sok helyet használnak.
Ezek ellenére mégis fölkeltette az érdeklődésemet a Catrice Liquid Metal Gold'n'Roses árnyalata.A csomagolás semmi extra, a Catrice-tól megszokott, drogériás viszonylatban, igényesebb kivitelezés.
Sajnos most már jó pár hét használat után a záródási képessége meggyengült, de szerencsére nem is nyílik ki magától, pedig rendszeres lakója a neszesszeremnek.

A termék felülete az első használat előtt, no meg a drogériás fényekben, nem tűnik annyira rózsaszínnek, de az első ecset vonás után megmutatja az igazi arcát.
A textúrája is érdekes, nagyon száraz, de mégis kissé szaténos érzetű.
Sajnos eléggé porol, ha a szemünkre akarjuk fölvinni és intenzív színt szeretnék ehhez egy applikátoros ecset nagy segítséget nyújthat.

Amit mindenképp meg kell említenem, hogy én ezt elsősorban highlighternek vettem az arcomra, mivel drogériás viszonylatban elég gyér a kínálat ebben a termékkategóriában sajnos.
Ehhez mérten a pigmentáltsága teljesen rendben van az arcon, gyönyörű fényt ad és csak egy leheletnyi színt.
Szemfestékként pedig ITT használtam a Mac egyik paint pot-jával.9 megjegyzés:

 1. nagyon szép az arcod ilyen natúran :)

  VálaszTörlés
 2. Mennyire szép vagy ezeken a képeken! *-*
  Én nem használok highlightert, jobban szeretem az arc természetes ragyogását. Szemhéjpúderként már tudnám szeretni. Nem is tudom hol olvastam, hogy az OSS-ből a Gateau vagy az Organza dupe-ja, úgyhogy ez is meg van oldva. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Na ja amúgy lehet nekem sem kéne annyira erőltetni, ragyog a bőröm magától, meg a zsírtól, is eléggé, de én nagyon szeretem ezt a tündéres csillogást :D

   Törlés
 3. Szerintem a Maybelline rózsaszín Color Tattooja is alkalmazható krémes highlightként akár :) Ténylg szép az arcodon egyébként!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, hm ez jó ötlet, meg kell vennem most már :)

   Törlés
 4. Nagyon jól mutat az arcodon, szeretem, ha egy termék több funkciót is be tud tölteni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, kicsit aggódtam, hogy nem jön át a képeken :)

   Törlés
 5. Nagyon jól áll! :) és azon a sminken is amit belinkeltél, tök király :)

  VálaszTörlés
 6. Milyen jó ötlet volt highlighternek használni, nagyon szép :)

  VálaszTörlés