2/14/2014

TESZT - LadyAnn szemceruzák


Kedvelem a budget megoldásokat ,főleg a szemceruzák esetében ,mert ugye hipp-hopp elfogynak, főleg a hegyezős fajták.
Az első ilyen darabomat egy kis fodrászkellékes boltban vettem ,amit a pécsiek csak úgy ismernek ,hogy a "kedves bolt". Amint belépsz hárman köszönnek mosolyogva és bármit elővarázsolnak ,megmutatják a színválasztékot szóval tényleg nagyon segítőkészek ,ha csak fele ilyen készségesek lennének minden boltban az eladók már jobb lenne a világ.

A márkáról annyit ,hogy Csehországban gyártják ,van weboldala a magyarországi forgalmazónak itt ahol megnézhetjük a termékeket és ,hogy milyen színekben gyártják.


Feketém már volt ,de lassan megfoghatatlan méretűre hegyeztem tehát azt pótoltam ezen kívül még három szín jött velem haza. Egy barna egy kék és egy fehér.Szerettem volna egy lilát is ,de annak nem annyira tetszett a színe.

A csomagolásuk elég szép ,megtalálni rajta minden információt ,a kupakjukra oda kell figyelni ,hogy rendesen rá legyen nyomva különben könnyen elvesznek.


Mindegyik szín már első húzásra remekül pigmentált ,mivel a hegyük nem túl puha de nem is kemény ,szerintem pont ideális.
Jól satírozhatóak és alapnak is szuperül beválhatnak.
Az van rájuk írva ,hogy vízálló ,nos valóban a kezemre húzott minták vízsugár alatti dörzsölésnél nem nagyon mozdultak. A vízvonalon is megmaradnak 1-2 órát ,de azért nem árt magunkkal vinni és felfrissíteni.


A színminták magukért beszélnek , a fekete igazi fekete satírozás után sem lesz kékes árnyalatú , a kék egy kicsit fényesebb élőben.

A legjobbat a végére hagytam , darabját 400 forintért vettem , szóval mindenkinek szívből ajánlom.

1 megjegyzés:

  1. Kedves bolt <3 jó ideje nem jártam náluk, néha beugrok, de régebben valahogy jobban tetszett a választék.

    VálaszTörlés