4/12/2014

Teszt - Lovely NudeMakeUpKit


Amikor egy-két hete az egyik oldalon megláttam ennek a palettának a képét, rögtön kigyulladt a fejemben a "KELLKELLKELL" lámpa és gyorsan le is mentettem a képet. Ez egyébként egy érdekes szokásom, valamiért azt gondolom, hogy elfelejtem illetve ha sokat nézem akkor a gondolat teremtő erejével bevonzom és hamar rátalálok.
Másnap mentem is a Rossmannba a Lovely állványhoz, amit egyébként eléggé hanyagolni szoktam valamiért pedig ettől a márkától van a legnagyobb kedvenc tusom amit már számtalanszor újra vettem.
Ahogy oda léptem rögtön láttam, hogy hol kéne lennie, de csak az üres tartóját találtam.
Itt még nem adtam föl szerencsére kb 100 méteren belül van még egy Rossmann úgyhogy futás át, persze ott is csak kifogyott polc fogadott. Két nap múlva lefutottam ugyanezt a kört és még mindig sehol semmi, hát indokolatlan mértékben ideges lettem.
Aztán a beauty-konzultáns barátnőm informált, hogy a kertvárosi, számomra a város legtávolabbi pontján, Rossmannban látott még belőle.
Így aztán barátomra szépen néz, kocsiba be ablakot le... 

Itt meg is találtam és a pénzárnál az eladó lány meg is jegyezte, hogy nemrég érkezett és nézegették is, hogy milyen jól néz ki.



És valóban...
A Lovely, ami az egyik legkedvezőbb árkategóriájú márka a drogériák polcain elsőként előrukkol egy Naked dupe palettával.
A csomagolása, nyilván, műanyag és az árához mérten nem is annyira gagyi.
A stílus szép letisztult, bár nem bánnám ha kicsit kevésbé sárga árnyalat lenne.
A paletta szépen záródik és a teteje is stabilan nyílik, úgy marad ahogy kinyitottam és ha eltávolítjuk belőle a kis applikátort a gyanús zörgés is megszűnik. 


Belül is egész esztétikus látvány fogad, és a pan-ek is egész tűrhetően vannak belehelyezve.
A színek ötvözik a Naked-ekben található árnyalatokat,de sajnos nincs kézzel fogható összehasonlítási alapom.


A hátulján pedig egy hasznos instrukciókkal ellátott kép is helyet kapott, nagyon tetszik, hogy erre is gondoltak.

Jöjjenek a várva-várt swachok:
Lealapozott kézen és Artdeco szemhéjbázison


Ahogy várható volt a matt árnyalatok elég gyengén muzsikálnak, de elnézzük hiszen cserébe a többi szatén és csillámos szín meglepően pigmentált. A textúrájuk selymes és krémes között van félúton, nem poroznak igazán inkább kicsi csomókba áll össze néha, de ez nem okoz problémát szépen el lehet dolgozni őket.
A satírozást is viszonylag jól bírják és ezzel lepipált pár drágább kategóriájú szemhéjpúdert amit próbáltam.

Itt pedig az utolsó négy szín összesatírozva:


Összességében nagyon örülök, hogy megvettem, szuper lesz a hétköznapokra.
Az ára is szuper budget, 900 forint volt ezért nem is csoda, hogy elkapkodták.
Jön vele smink is hamarosan, talán még ma, mert beleszerettem az egyik színbe és be is vetem az esti kimenőmhöz.


Nektek, hogy tetszik?
Beszerzitek?

4 megjegyzés:

  1. Itt van egy összehasonlító swatch a Nakeddel: http://niecierpek.blogspot.hu/2013/12/urban-decay-naked-vs-lovely-nude-make.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm kicsit megtévesztőek a képek, mivel legtöbbször a lovely színére élesített ezért úgy tűnik mintha sokkal jobb lenne :D

      Törlés
    2. Ez Naked2 dupe, azzal kellet volna összehasonlítania a bloggerinának. A 2 pont meg van, de ha csinál a lovely dupe-ot az 1-hez vagy a 3-hoz, esetleg a smoked palettához, akkor olyan sprintet nyomok, mint a gyalogkakukk, hogy megszerezzem.

      Törlés
  2. Ezt a palettát én is megvettem, én is csináltam egy ilyen összehasonlítást, igaz csak netes képpel tudtam összehasonlítani, mert nekem nincs meg a Naked paletta, de azért így is látszik szerintem, hogy van pár hasonló árnyalat, de mégsem egy Naked.

    http://fashion-by-asu.blogspot.hu/2014/04/a-legolcsobb-naked-2-paletta-hasonmas.html

    VálaszTörlés