10/09/2013

Paese Bamboo Powder teszt

Végre!
Körülbelül fél éve vágyom már erre a púderre ,de vagy nem volt raktáron vagy rábeszéltem magam valami más megrendelésére. 
Egyik este hazaértem és hihetetlen gyorsasággal bele is került a virtuális kosaramba.
A Make up Plaza-tól rendeltem , méghozzá banki befizetéssel és a postára. 
Mégpedig azért ,mert így volt a legolcsóbb a szállítási díj , pontosan 522 Huf.
A befizetés után egy nap múlva pedig jött az email és sms , amit egyébként nagyon szeretek ennél a webshopnál, hogy mehetek a postára. Borítékban érkezett bubis fóliába tekerve.


Ízléses zöld papírdobozban kapjuk a púdert , ami már külön öröm volt , mert kivételesen nem kellett szenvedni a doboz kinyitásával ,pedig ez gyakori apró bosszúság szokott lenni. Legalábbis  nekem , annyira illúzióromboló amikor akaratlanul is eltépem a dobozt , szeretem még egy-két hétig nézegetni az asztalomon ha szép a csomagolás.


Miután végre hozzájutottam a konkrét termékhez megint jött egy kis csalódás.
Kisebb ,mint amire számítottam és ez a lekerekített megoldás sem annyira praktikus.
Több helyen olvastam ,hogy kiadós mennyiség..nos kinek mi ugye.
A teteje nem letekerős és ne is lehúzható ,hanem inkább a kettő közt ,mert vannak benne ilyen kis megakasztó pöckök ,lényeg ,hogy elég jól zár.

Járt hozzá egy kicsit szánalmas kinézetű szivacsocska ,sajnos nem tudok szebben fogalmazni és úgy vélem fordíthattak volna több gondot a kivitelezésére. Viszont az is igaz ,hogy még nem próbáltam ezzel (nem volt kedvem a kinézet miett) úgyhogy nem is kéne véleményt mondanom.


Alatta pedig a porállagú púdereknél megszokott lyukacsos megoldás.
Ezzel eléggé szeret-nem szeret viszonyban állok általában.Örülnék ha föltalálnának hozzá egy kis lezáró sapkát ,mivel ezeket bármennyire szeretné is az ember nem csak otthon a sminkes asztalnál használja.
Ekkor persze egy csomó termék kiszóródik a felső részben , kinyitásnál pedig száll mint a fene.
Ami annyira nem is szokott zavarni például a Dodo púdernél mivel az valóban kiadós mennyiség , ez esetben viszont a tégely felét alig tölti meg a termék. 


Túllépve a csomagolás kellemetlenségein nézzük magát a púdert.
Nagyon finom szemcséjű , teljesen fehér színű és kellemes illatú , ami a felvitel után nem érződik.

Nézzük mit ígér:

Nagyon zsíros vagy kevert és pattanásra hajlamos bőrre is javasolt porpúder. Felszívja a fölösleges zsírokat a bőrről, kitűnő faggyú-elnyelő tulajdonsággal bír , hosszantartó a hatása.
A mikrolizált szilicium dioxid csökkenti a ráncokat , optikailag nagyon sima, kipihent, puha, ragyogó bőrt mutat. A termék kitűnő, professzionális, valóban nagyon hatásos a zsíros/kombinált bőrre és teljesen átlátszóvá válik a bőrön, tartósan mattá teszi.Egyáltalán nem javasolt száraz bőrre.

Mi igaz ebből:

MINDEN! Komolyan mondom alig akartam elhinni amikor az első használatkor délután hazaértem és nem fénylett az arcom mint egy polírozott alma.
Pedig én igazán súlyos eset vagyok ebből a szempontból , télen-nyáron hóban-szélben naponta többször itattam a fölösleges olajat a bőrömről és púderezgettem újra.

Összegezve tehát, nagyon is jó vétel volt és kíváncsi lettem a Paese Rice púderére és a márka többi termékére is.

2 megjegyzés:

  1. Hú, én is sokat szemeztem már vele, a sok jó Krémmániás vélemény miatt. Ha elfogy a mostani púderem, szerintem teszek vele egy próbát. Köszi a tesztet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, viszont kicsit kevés van benne szerintem .nagyon gyorsan elfogyott pedig csak magamon használtam...

      Törlés