2/23/2014

Teszt - StarGazer Cake eyeliner


A tus már sok-sok éve az egyik legnagyobb kedvenc termékem és ebből kifolyólag jó pár fajtáját kipróbáltam már. Számomra abszolút a klasszikus folyékony tubusos ecsetes tus a kedvenc ,de sajnos pár hete sikerült valahol elhagynom. 
Szóval gondoltam ideje kipróbálni valami újat, és ráadásul egy szuper tusecsettel is gazdagodtam a Real Techniques Sam's Picks csomagjából.

Az egyik szokásos MakeUpPlaza nézelődésem során akadtam rá a StarGazer márkára.
Ez egy angol márka ,termékeit a londoni punk divat ihlette, tehát egy kicsit extrémebb vonalat képviselnek sok-sok neon színnel.  
Akit érdekel a kreatívabb sminkelés ,mindenképp nézzen körül nagyon sok finomságot találhatunk a kínálatban többek közt fekete és fehér rúzs, művér, fehér alapozó stb..
Elsőként a fekete száraz tusukat akartam kipróbálni.



A csomagolás kis fekete kompakt ,nem olyan a felirat mint az oldalon található képen , ami engem picit zavar ,mert jobban tetszene a fehér felirat ,de megpróbálok túllépni valahogy ezen az apróságon..
Remekül záródik , jó kézbe venni , a teteje pedig ha kinyitom olyan szögben marad ahogy hagytam.


Sajnos a fotón látszik ,hogy már belemásztam ,de amint megkaptam már mentem is dolgozni ,így csak később tudtam lefotózni.

A használata pedig  nagyon egyszerű, a vízbe épp hogy csak belemártott ecsettel fölvesszük a terméket kicsit formázhatjuk is közben az ecset alakját és szálait és már mehet is a menet. 
És íme ilyen szép igazi fekete vonalakat húzhatunk vele a legvékonyabbtól egészen a vastagig :


Hatalmas előnye ,hogy nagyon gyorsan szárad viszont könnyű kijavítani is ha megremegett a kezünk.
A tartóssággal ,mivel ugye ez egy víz alapú termék , a szem külső sarkában lehetnek problémák ,illetve pár csepp eső és folyik is lefelé , de keverhetjük fixáló folyadékkal és meg is oldódik a dolog.
Ennek ellenére nagyon kedvelem ,mert eddig ezzel tudtam a legprecízebb vonalakat húzni (lásd a legutóbbi MadMakeup poszt).
Összesen hét színben kapható ,én nagyon kíváncsi vagyok még a fehér és a lila változatra is.

Tervezek hamarosan egy tus fajták összehasonlító posztot abban majd bővebben kifejtem ,hogy melyik milyen alkalomhoz vagy kinek válhat be a legjobban.

1 megjegyzés: