1/17/2014

TESZT - Ebay ecsetek


Az ecsetek a gyengéim. 
Boldoggá tesz ha érkezik egy új tag a gyűjteménybe és órákig nézegethetem.
Egy youtube videóban láttam ezt a készletet és 1-2 hónap gondolkodás után meg is rendeltem miért ne alapon. A nagy várakozás közben sikerült élőben is látnom őket az egyik barátnőmnél és egyre izgatottabban vártam a csomagot. Mikor megérkeztek teljes extázisba kerültem.
A borítékon belül egy egyszerű vászonzsákocskában voltak az ecsetek ami a bambusz nyéllel együtt nagyon natúr hatást keltenek.



Első tapintásra elképedtem ,hogy milyen puhák. Régebben volt bennem némi ellenérzés a szintetikus ecsetek iránt ,talán azért mert mindig kissé hitetlenkedő véleményeket olvastam róluk az igazi szőrből készült ecsetekkel szemben.

A nyelükön ott díszeleg az Everyday Minerals logó , az ár alapján viszont biztos ,hogy nem ennek a cégnek a terméke. Érdekes ,hogy úgy tudtam az ebay-en nem lehet márkanévvel ellátott hamisítványokat árulni , de úgy tűnik ez a beauty termékekre nem áll hiszen fél perc alatt találunk 10$-ért Mac vagy Bobbi Brown ecsetkészleteket...

Félre téve a replika kérdést , ez egy hihetetlenül jó készlet!
Amikor először használtam el sem akartam hinni mennyire, sőt rövidesen tervezek rendelni belőle még egyet.


Erre a pufi fejű ecsetre voltam a legkíváncsibb, ennek ellenére pár napig ki sem próbáltam.
Tökéletes a korrektor eldolgozásához és fixálásához a szem alatt.


Akárhogy is gondolkozom nem tudom ennek az ecsetnek a magyar nevét , talán keverő , hivatalos nevén smudge brush. Eléggé multifunkciós , mélyítővonalba szoktam színt fölvinni vele ,illetve két színt összemosni egy harmadikkal. 



Ez pedig az egyik kedvencem ,tökéletesen lehet vele színt fölvinni és közben már el is satírozza. Szeretem ,hogy ferdén vágott mert a szem szélénél szépen ki lehet alakítani vele a kívánt formát már a felvitelkor.


Ez a klasszikus ceruza ecset pedig a legnagyobb kedvencem , csodákra képes a szem alatti felvitelhez.


Az utolsó pedig egy szuper szemöldök ecset ,pont tökéletes a mérete és a vastagsága , ezekből sosem elég.

Összességében szépek , nekem tökéletes a méretük , jó kézbe venni őket.
Amióta megvannak minden nap van kedvem sminkelni ,ami az egyik új évi fogadalmam persze a reggeli rutinon kívül, gyakorlásképp.
Jó párszor már kimostam őket és egy szőrt sem hullajtott egyik darab sem!
Nagyon ajánlom azoknak is akik csak egy alap készletet szeretnének és nem akarnak sokat áldozni rá mert ezekkel egy komplett szemsmink simán elkészíthető.


7$ a mai árfolyamon 1600 forint ami hihetetlen , arcpirító és kihagyhatatlan ár 5 darab ilyen kiváló ecsetért.  


6 megjegyzés:

  1. Satírozóecset a második, angolul blender elvileg, a smudger kisebb fejű és tömött szokott lenni, de jó kérdés, hogy annak mi lehet a magyar neve... Ez a készlet nekem is megvan mutattam is videóban, és a korrektoros pufifejű az egyik kedvencem belőle, bár a ceruzaecset is megér egy misét :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálad láttam :) Igen satírozós..de nekem az inkább a Mac 217 félék :) a smudge az ebay-es neve volt :D

      Törlés
    2. Na jó, azért az ebayes elnevezések, hát khm... Nem annyira pontosan sokszor :-D Én vettem már alapozóecset néven szemre valót is ott...

      Törlés
  2. Azt hiszem, hogy hozzá kell csapnom a pirosító palettához őket is :) Veszélyes hely ez az ebay, órákat is el tudok tölteni az oldal előtt, főleg így amikor még pozitív véleményeket is olvasok néhány dologról :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen :) Van olyan szett amiben vannak arcra valók is, láttam azokat is és nagyon szuperek sajnos :D :D

      Törlés