5/16/2014

AKCIÓ - Kedvezmény Real Techniques ecsetekre


Szerintem senkinek sem kell bemutatnom ezt a remek ecsetcsaládot, én is már elég nagy gyűjteménnyel rendelkezem belőlük. Ha kezdő lennék valószínű, hogy csak ezekből rendelnék mert annyira jól meg vannak csinálva és szinte az összes multifunkciós.
Az általam kedvelt beszerzési hely az Iherb.com ahol minden héten szuper akciók vannak és most eljött a Real Techniques ecsetek ideje.
Tavaly is kb ilyenkor volt szintén 20%-kos akció, én akkor szereztem be az első darabjaimat.
Itt tudjátok elolvasni az eddigi bejegyzéseket az ecsetekről.
A legolcsóbb 4 dolláros szállítást ajánlom a legjobban, én rendeltem már futárszolgálattal és sajnos elég rendesen meg is lettem vámolva, a standard postánál erre jóval kisebb az esély.

Itt van a LINK ahol bármely ecset árbából kapunk 20%-ék kedvezményt.
Aki először rendel egy plusz kedvezményt is bezsebelhet ha használ egy New Customer Offer kupon kódot, 40$ alatt 5 dollár , 40$ felett pedig 10 dollár a végösszegből.
Nekem is van ilyen DCG334.

Nekem csak a Powder Brush és a Starter Set ami érdekes lehet még, de az utóbbit pont tegnap sikerült szuper áron beszereznem a Krémmánia eladós oldalán, tehát lehet, hogy én kihagyom a nagy akciót.
Viszont aki eddig habozott itt a remek alakalom, hogy magáénak tudjon pár remek ecsetet. 

7 megjegyzés:

  1. Most adtam le a rendelést, köszi az infót! :)

    VálaszTörlés
  2. Expert Face, Powder és Blush, plusz a szemre való szett. Most tűkön ülök. :) Neked 1-2 hét alatt meg szokott érkezni a rendelésed tőlük?

    VálaszTörlés
  3. Juhúúú, akkor ha megèrkezik a csomag jelentkezem! :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is ezek a kedvenc ecseteim, tényleg jól összerakták őket, és a Blush Brush és a Multitask Brush életem két kedvenc ecsete :-)

    VálaszTörlés