5/04/2014

ShoppingBag - Müller


Tegnap elkísértem apukámat szombati nagy bevásárlásra és fölvetette az ötletet, hogy térjünk be a Müllerbe, én pedig kaptam az alkalmon, mert sajnos nem sokszor jutok el oda.
Első számú célom az volt, hogy körbenézzek mit szeretnék majd a Joy-napok alkalmával beszerezni, de persze nem távoztam üres kézzel.

Már nagyon régóta szerettem volna egy festék keverő palettát, mert nem annyira szeretem amikor könyékig alapozós vagy szájfényes vagyok sminkeléskor. Természetesen árulnak ilyesmit professzionális márkák is több ezres áron, meg még pár dolgot amit gyakorlatilag bárhol máshol be lehet szerezni márkajelzés nélkül fillérekért, ezt pontosan 315 forintért árulták a papír részlegen.

Az Essence parfümmel már 1-2 hete szemeztem és a múlt héten a csuklópróba is megvolt.
Nagyon tetszett az illata és anyukám egyik parfümjére emlékeztet, mégpedig  egy Kenzo-ra.
Nem vagyok nagy parfüm kedvelő egyébként, a parfümériákban könnyen émelyegni is kezdek, de most valahogy ráálltam erre, hogy szeretnék mégis valami jó illatot.
Ennek pedig szuper volt az ára és remek, hogy ilyen kis kiszerelésben is van, ha beválik talán beszerzem a nagyobb üvegcsével is.

A Müller saját márkás ecsetét is nézegettem már korábban és most hirtelen felindulásból beraktam a kosaramba. Otthon rögtön ki is próbáltam és biztos veszek még párat mert remekül teljesített eddig.
Az ára is arcpirítóan alacsony 355 forint.

Az arcápolási polcoknál is elidőztem pár percet, ideje volt beszeretnem egy arctisztítót és egy hidratálót.
Bevallom hatott rám rendesen a csomagolás és az ár, no meg a beígért sárgadinnye illat, ezért jött velem a Müller sajátmárkás 25 évalattiaknak ajánlott habállagú arclemosója és hidratálója.
Azt is el kell mondanom, hogy az arcápolásra nem fordítok kellően nagy figyelmet, de nem igazán hiszek semmiféle csodaszerben, mivel úgy vélem a táplálkozás és a hormonális működést nem igazán lehet külsőleg kezelni. Szóval maradok az alapoknál lemosás-kis hidratálás és kezitcsókolom. 

Az Aveo körömlakklemosót pedig már használtam korábban, nagy mennyiség 195 forintos áron, jól végzi a dolgát mi kell még?




2 megjegyzés:

  1. A Mülleres ecsetet én Október óta használom, egy darab szálat nem dobott le azóta és a mosást is bírja. Eszméletlenül imáádom. Ahogy a CV termékeket is, kivéve a spenótos (vagy sóskás?) kék színű sminklemosó gélt mert számomra használhatatlan és még allergiás reakciót is váltott ki. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na tök jó! Remélem nekem is beválik a CV :)

      Törlés